Over ons

Wij zijn IT Sociaal, een project dat staat voor haar idealen. In de Noordoostpolder willen wij een verbindende factor zijn tussen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de maatschappij. Dit doen wij door mensen met een psychische beperking of andere maatschappelijke kwetsbaarheden een leer-werkplek te bieden op het gebied van ICT. Hier kunnen zij in een arbeidsomgeving leren en werkervaring opdoen waarmee de mogelijkheid wordt gecreëerd om door te stromen naar betaald werk of om een opleiding te hervatten.

Als leer-werkproject nemen wij opdrachten aan voor het maken van websites van externe bedrijven, stichtingen en personen. Ons sociale karakter ligt er ook in dat wij ons vooral op projecten voor klanten met een kleine beurs richten.  Door producten en diensten te bieden voor kleinschalige bedrijven, stichtingen en mensen met een minimum-inkomen willen wij hun kansen vergroten.

Waarom ons

Omdat wij werken met personen die van oorsprong een afstand hebben tot de arbeidsmarkt zullen onze tarieven lager liggen dan bij een regulier bedrijf. De kwaliteit van de producten die wij leveren is daar echter niet minder om. Onze medewerkers zijn zeer competent in het maken van sites zoals u kunt zien in ons portfolio. Onze producten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk in onderhoud.